تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

reza147 Offline
#1 ارسال شده : 1400/02/02 11:27:15 ق.ظ
reza147

رتبه: Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 20
مرد
مکان: ایران

وکیل طلاق توافقی در تهران چگونه روند طلاق توافقی را سرعت می بخشد؟

بنده وکیل طلاق توافقی در تهران هستم که قصد دارم در این مقاله بر اساس قوانین سال 1400 و همچنین با تکیه بر تجربه های موفقی که در حل این دعاوی داشتم و دارم؛ شما را به صورت کامل همراه با تشریح ریز جزئیات، با پروسه طلاق توافقی آشنا کنم.

بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران نیز چیزی بیشتر از مطالبی که در این مقاله بیان کردم، در اختیار شما قرار نخواهد داد.

پس با اطمینان تا انتهای مقاله با من همراه باشید ...

تذکر: حتی اگر قصد دارید پروسه طلاق توافقی را به بنده یا هر همکار محترمی واگذار کنید، باز هم اکیداً توصیه می کنم یک بار این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

وکیل برای طلاق توافقی در تهران با توجه به نوع طلاق، پروسه ساده تری را نسبت به شهرهای دیگر طی می کند.

مهم نیست وکیل طلاق توافقی در شرق تهران باشد یا در غرب. آن چیزی که اهمیت دارد این است که او بتواند در سریع ترین زمان ممکن با توجه به شرایط عاطفی زوجین، این پروسه را به اتمام برساند.

در این مقاله بنده به موضوعاتی مثل مدت زمان طلاق توافقی در تهران، هزینه ها، نفقه، مهریه، حضانت فرزند، مراحل کامل مطابق با قوانین جدید سال 99 و تمام جنبه های مرتبط با طلاق توافقی به صورت کامل پرداخته ام.

طلاق توافقی چیست؟

طلاق، روش معمول انحلال عقد نکاح دائم، به قدری عمومیت دارد که تنها راه جدایی زن و مرد از یکدیگر محسوب می شود.

حال زمانی که زن و شوهر نسبت به انجام طلاق توافق دارند، روند انجام طلاق با سرعت بیشتر و سخت‌گیری کمتری پیش می رود.

اگر بخواهم طلاق توافقی را اجمالاً تعریف کنم باید بگویم که؛ رضایت همزمان زن و مرد به طلاق که معمولاً با بخشیدن مالی یا حقوقی از جانب زن به مرد (جهت گرفتن رضایت مرد به طلاق) صورت می گیرد که در حقوق با خلع و مبارات آن را می شناسیم.

با این حال آنچه در طلاق توافقی از اهمیت زیادی برخوردار است؛ توافق زن و شوهر بر انجام طلاق توافقی و همچنین توافق در مورد مهریه، حضانت فرزندان، نحوه و مدت زمان ملاقات فرزند و مقدار نفقه آن‌ها است.

طلاق توافقی در تهران چقدر زمان میبرد

یکی از سؤالات رایجی که بسیاری از کاربران آسا وکیل در تهران از من می پرسند این هست که؛ طلاق توافقی چقدر طول می کشد؟

در این قسمت سعی کردم به طور جامع به این پرسش پاسخ بدهم.

تذکر: کاربر محترم، طلاق توافقی در کمترین زمان تنها با داشتن یک وکیل متخصص ممکن است. بنده نیز می توانم به صورت فوری و حتی بدون نیاز به حضور زوجین، پروسه طلاق توافقی را به اتمام برسانم.

ابتدا هر دو یا یکی از زوجین و یا وکیل (آسا وکیل) مربوطه شان، می بایست به سامانه نوبت دهی طلاق توافقی (سامانه تصمیم) مراجعه کنند و مطابق خواسته سامانه مذکور مشخصات خود را وارد کنند.

در آخر با تأیید اطلاعات و دریافت کد پیگیری، آدرس و تلفن مرکز جامع نمایش داده می شود.

تذکر: در سامانه تصمیم نوبت گیری، ارجاع و پاسخ دهی مراکز مشاوره یا کلینیک های مددکاری، اینترنتی خواهد بود.

سپس دادگاه موضوع را به مرکز مشاوره خانواده در تهران ارجاع می دهد. در صورت عدم انصراف متقاضی از طلاق توافقی، مرکز مشاوره خانواده موضوع را با مشخص کردن موارد توافق جهت تصمیم نهایی به دادگاه منعکس می کند.

این جلسات مشاوره در بازه زمانی حداقل ۴۵ روزه و در ۱ تا ۵ جلسه خواهد بود. تعداد جلسات بستگی به شرایط زوجین و مرکز مشاوره دارد.

پس از صدور رای دادگاه، زوجین در فرصت 3 ماهه می توانند به یکی از دفاتر رسمی طلاق برای ثبت طلاق توافقی بروند. در غیر این صورت گواهی صادر شده از درجه اعتبار ساقط است.

هزینه های طلاق توافقی چگونه محاسبه می شود؟

هزینه طلاق توافقی در تهران شامل چند دسته می شود که مطابق با آخرین قانون و اصلاحات به شرح زیر می باشند:

هزینه جلسات مشاوره و اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق

هزینه هر جلسه مشاوره خانواده برای هر کدام از زوجین 52 هزار تومان و برای هر دو زوج می شود 104 هزار تومان.

حال برای محاسبه کل هزینه مشاوره به ازای تعداد جلسات، کافی است مبلغ هر جلسه را ضربدر تعداد جلسه های مشاوره کنید.

هزینه دادرسی

هزینه دادرسی همانطور که از نامش پیداست هزینه روند رسیدگی است که در همان ابتدا حین تقدیم دادخواست به دفاتر خدمات قضایی پرداخت می شود؛ که مبلغ آن حدوداً 200 هزار تومان است.

اگر در منطقه ای دفاتر خدمات قضایی دایر نشده باشد، هزینه دادرسی باید به حساب بانکی قوه قضاییه واریز گردد.

هزینه وکیل برای طلاق توافقی در تهران

برای اینکه طلاق توافقی با جزئیات بررسی شود؛ همه موارد قانونی به درستی انجام شود و همچنین به تمام حق و حقوق قانونی خود برسید، لازم است تا یک وکیل طلاق توافقی کارکشته در تهران در این مسیر کنار شما باشد.

هزینه مربوط به دفترخانه طلاق

آخرین جایی که برای طلاق توافقی باید هزینه کنید؛ همین دفترخانه طلاق است که میزان آن با توجه به منطقه و شخص دفتردار، بین 500 تا 900 هزار تومان متغیر است.

هزینه طلاق توافقی به عهده کیست؟

معمولاً زوجین این هزینه ها را به صورت جداگانه پرداخت می کنند و یا در مورد این مسئله نیز با یکدیگر توافق می کنند.

برای طلاق توافقی در تهران باید چیکار کرد

با توجه به درخواست مکرّر کاربران، در این بخش شما را با مراحل طلاق توافقی بدون وکیل آشنا می کنم.

تذکر: نقطه شروع مراحل ثبت طلاق توافقی در دفترخانه دقیقاً همین قسمت مقاله است.

مشاوره خانواده اجباری

در طلاق های غیر توافقی، ارجاع زوجین به داوری است که در طلاق توافقی این مرحله حذف شده و به جای آن زوجین به یکی از مراکز مشاوره خانواده ارجاع داده می شوند.

البته مطابق ماده 25 قانون حمایت خانواده، زوجین می توانند خود از ابتدا به این مراکز مراجعه کنند.

زوجین در این مرحله بعد از گذراندن دوره های مشاوره، گواهی عدم انصراف از طلاق دریافت می کنند.

تقدیم دادخواست

در حال حاضر؛ هرگاه زن و شوهر تمایل داشته باشند که به صورت توافقی از هم جدا شوند، باید یکی علیه دیگری، در گذشته به دادگاه و اکنون به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست داده (نوبت دهی دادگاه) و تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش نماید.

در ماده 26 قانون حمایت خانواده عنوان شده:

«در صورتی که طلاق؛ توافقی یا به درخواست زوج باشد، دادگاه به صدور گواهی عدم امکان سازش اقدام و اگر به درخواست زوجه باشد، حسب مورد، مطابق قانون به صدور حکم الزام زوج به طلاق یا احراز شرایط اعمال وکالت در طلاق مبادرت می کند.»

تعیین وقت دادرسی

پس از ثبت دادخواست، دادگاه زمانی را تعیین می کند برای حضور زوجین که این تاریخ حضور در (سامانه ثنا دادگاه) قابل مشاهده خواهد بود.

بدین طریق که ابتدا از طریق پیامک، صدور ابلاغیه به اطلاع زوجین می رسد سپس آن ها با مراجعه به سامانه ثنا می توانند از تاریخ تعیین شده برای رسیدگی مطلع شوند.

سامانه ثنا؛ سامانه الکترونیکی ابلاغ اوراق قضایی

حضور در جلسه دادگاه

پس از اینکه زوجین از تاریخ تعیین رسیدگی مطلع شدند، حال باید در زمان تعیین شده با مدارک مورد نیازشان به همراه وکلای خود در دادگاه حضور پیدا کنند.

بنده به عنوان یک وکیل طلاق توافقی در تهران به شما اکیداً توصیه می کنم، پیش از حضور در جلسه دادگاه حتماً از جلسات مشاوره حقوقی طلاق توافقی استفاده کنید.

البته که ما نیز در آسا وکیل همچنان در کنار شما هستیم.

مشاوره در دادگاه

از وظایف مراکز مشاوره خانواده، ارائه مشاوره به زوج هایی است که تمایل دارند با توافق از یکدیگر جدا شوند.

حال طبق ماده 19 قانون حمایت خانواده؛ مراکز مشاوره خانواده ضمن ارائه خدمات مشاوره ای به زوجین، خواسته های دادگاه را در مهلت مقرر اجرا و در موارد مربوط سعی در ایجاد سازش می کنند.

مراکز مذکور در صورت حصول سازش به تنظیم سازش نامه مبادرت و در غیر این صورت نظر کارشناسی خود در مورد علل و دلایل عدم سازش را به طور مکتوب و مستدل به دادگاه اعلام می کنند.

سپس دادگاه با ملاحظه نظریه کارشناسی مراکز مشاوره خانواده به تشخیص خود مبادرت به صدور رای می کند.

اخذ گواهی بکارت و آزمایش بارداری

از لازمه های صدور گواهی عدم امکان سازش، اخذ گواهی بکارت و احراز باردار بودن یا نبودن زوجه است.

معرفی انواع روش های احراز عدم بارداری زوجه

اقرار زوجه: اگر زوجه اقرار کند که باردار نیست دلیل کافی نبوده و در هر صورت دادگاه او را به آزمایشگاه جهت تست بارداری ارجاع خواهد داد و زمانی که زوجین برای اجرای صیغه طلاق به دفتر طلاق مراجعه می کنند، در دست داشتن گواهی عدم بارداری اجباری است.
مراجعه به آزمایشگاه: این روش زمانی کاربرد دارد که قبل از اینکه دادگاه زوجه را به آزمایشگاه ارجاع دهد؛ زوجه شخصاً به آزمایشگاه رفته و با در دست داشتن گواهی عدم بارداری خود به دادگاه مراجعه کند که در این صورت پس از مراحل لازم و صدور گواهی عدم سازش توسط دادگاه با تکمیل بودن مدارک، زوجین می توانند به دفاتر طلاق جهت اجرای صیغه طلاق مراجعه کنند.
اتفاق نظر زوجین بر وجود جنین: اگر زوجین هر دو بر وجود جنین اتفاق نظر داشته باشند؛ دیگر نیازی به آزمایش نیست و این موضوع، یعنی وجود جنین، در گواهی عدم سازش عنوان می شود.

استثنائات لزوم گواهی عدم بارداری:

اگر زوجه باکره باشد بدیهی است که نیازی به آزمایش بارداری نیست بلکه دادگاه او را به پزشکی قانونی جهت اخذ گواهی سلامت بکارت ارجاع می دهد.

کاربر گرامی آسا وکیل دقت داشته باشید که زوجه یائسه نیازی به ارائه گواهی عدم بارداری ندارد.

حضور مجدد در دادگاه

پس از اقدامات لازم که در بالا خدمتتان عرض کردم با ارائه تمامی مدارک به دادگاه خانواده (توسط زوجین یا وکلای آن ها)، می توانید رای دادگاه در مورد طلاق توافقی را (گواهی عدم امکان سازش) دریافت کنید.

دادگاه طلاق توافقی چند جلسه است؟

همانطور که متوجه شدید؛ در صورتی که همه چیز به صورت قانونی و منظم طی شود، بیش از 2 جلسه در دادگاه حضور پیدا نخواهید کرد.

مراجعه به دفتر طلاق

پس از اینکه گواهی عدم امکان سازش صادر شد، این گواهی باید ظرف مدت 3 ماه جهت اجرا و ثبت طلاق به یکی از دفاتر رسمی طلاق ارائه شود. در غیر این صورت گواهی باطل می شود.

با باطل شدن گواهی عدم امکان سازش، تمامی توافقاتی که گواهی مزبور بر مبنای آن صادر شده نیز ملغی می گردد.

شرایط طلاق توافقی در تهران در سال 99

امّا بپردازم به شرایط درخواست طلاق توافقی ...

مبنای طلاق توافقی از دو نهاد حقوقی خلع و مبارات منشأ می گیرد. بدین معنا که یکی از زوجین یا هر دو آنها از زندگی با دیگری کراهت دارد.

تعریف طلاق خلع: ماده 1146 قانون مدنی مقرر داشته است که طلاق خلع آن است که؛ زن به واسطه کراهتی که از شوهر خود دارد در مقابل مالی که به شوهر می دهد طلاق بگیرد.

تعریف طلاق مبارات: ماده 1147 قانون مدنی طلاق مبارات را تعریف می کند که؛ طلاق مبارات آن است که کراهت از طرفین باشد (زن از مرد و مرد از زن). به عبارت دیگر؛ به جهت خلع یا مبارات، خانم مبلغی به مرد می بخشد و متقابلاً مرد خانم را طلاق می دهد.

مبلغی که در این نوع طلاق، خانم به زوج پرداخت می کند می تواند شامل تمام یا قسمتی از مهریه یا هر مال دیگری باشد.

امّا یک نکته بسیار مهم...

در طلاق خلع (کراهت زن از شوهر)، میزان بخشش مال می تواند کمتر یا بیشتر از مهریه باشد. امّا در طلاق مبارات (کراهت طرفین از هم)، مبلغ بخشش نباید از مهریه خانم بیشتر باشد.

قانون جدید طلاق توافقی در تهران در سال 99

آخرین قانون تصویب شده در رابطه با طلاق توافقی، قانون حمایت خانواده مصوب 1/12/1391 است. امّا در تاریخ 1/9/97 نکاتی در رابطه با طلاق توافقی نظیر هزینه ها، مراحل و ... تغییر کرده است.

تذکر: من تمام بخش های این مقاله را براساس جدیدترین قوانین برای شما کاربر محترم آسا وکیل نگارش کرده ام.

مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی

از مدارک لازم برای ثبت دادخواست طلاق توافقی، صدور گواهی عدم امکان سازش و اجرای صیغه طلاق می توان به موارد زیر اشاره کرد:

اصل عقدنامه (در صورت در دسترس نداشتن عقدنامه باید به دفترخانه ازدواج خود مراجعه و رونوشت آن را اخذ نمایید)
کارت ملی طرفین و همین طور شناسنامه طرفین
گواهی عدم بارداری خانم
گواهی پزشکی قانونی در صورت سلامت بکارت (شرایط خاص)
توافقنامه طلاق توافقی زوجین
همچنین در صورت داشتن وکیل طلاق توافقی (آسا وکیل)، وکالت‌نامه نیز باید ضمیمه دادخواستتان شود
مشاوره اجباری طلاق توافقی چیست و چگونه باید برای آن اقدام کرد؟

اجباری بودن مشاوره طلاق توافقی نشئت گرفته از ماده 25 قانون حمایت از خانواده می باشد که دادگاه را ملزم به ارجاع زوجین به مشاوره خانواده می کند.

متن قانون به شرح زیر است:

«در صورتی که زوجین متقاضی طلاق توافقی باشند، دادگاه باید موضوع را به مرکز مشاوره خانواده ارجاع دهد. در این موارد طرفین می توانند تقاضای طلاق توافقی را از ابتدا در مراکز مذکور مطرح کنند.»

برای حضور در جلسات مشاوره ابتدا زوجین باید در سامانه تصمیم (سامانه ای که جهت نوبت دهی ایجاد شده است) ثبت نام کنند.

انتخاب زمان حضور و مرکز غربالگری می تواند اختیاری و توسط زوجین انجام گیرد. سپس زوجین در تاریخ تعیین شده به مرکز غربالگری مراجعه می کنند تا به یکی از مرکزهای مشاوره معرفی شوند.

پس از آن که جلسات مشاوره به اتمام رسید؛ (معمولاً 5 جلسه است) اگر سازش بین زوجین برقرار نشود و همچنان تصمیمشان جهت طلاق توافقی به قوت خود باقی بماند، مرکز مشاوره مذکور گواهی عدم انصراف از طلاق را صادر می نماید.

بعد از دریافت گواهی عدم انصراف از طلاق از مرکز مشاوره، نوبت به ثبت دادخواست طلاق توافقی می رسد که باید در دفاتر خدمات الکترونیک انجام شود.

با ثبت دادخواست در این دفاتر و صدور ابلاغیه توسط دادگاه، زوجین باید در مدت مشخص شده در ابلاغیه در دادگاه حضور پیدا کنند.

جهت تسهیل این مراحل؛ حضور یک وکیل مجرب به شدت کمک کننده است و حتی می توانید ثبت دادخواست در دفاتر خدمات الکترونیک، حضور در دادگاه و حتی دفتر طلاق را به وکلای خبره آسا وکیل بسپارید.

روش کار مراکز غربالگری و مشاوره خانواده در طلاق توافقی

زمانی که زوجین در سامانه تصمیم ثبت‌نام می کنند؛ همراه با تعیین زمان مراجعه، یک کد رهگیری نیز به آن ها داده می شود.

سپس با مراجعه به مراکز غربالگری، زوجین باید فرم سؤالات را تکمیل کنند و پس از اصرار زوجین به طلاق توافقی به مراکز مشاوره خانواده (مشاوره اجباری) ارجاع داده می شوند.

هزینه مشاوره در مرکز مشاوره خانواده در تهران

هزینه مشاوره برای هر جلسه مشاوره تا این تاریخ (تاریخ این مقاله) 52 هزار تومان می باشد.

هزینه مشاوره در مراکز مشاوره خانواده و ادامه هزینه های طلاق توافقی، در تیتر هزینه های طلاق توافقی تشریح داده شده است که پیشنهاد می کنم مطالعه نمایید.

حداقل چند جلسه مشاوره نیاز است و چقدر زمان می برد؟

تعداد جلسات الزامی حداقل 5 جلسه است که 45 تا سه ماه زمان می برد که این مدت زمان بستگی به مرکزی که زوجین انتخاب می کنند، دارد. بنابراین؛ بهتر است که برای انتخاب مرکز بهتر و صرفه جویی در مدت زمان مشاوره با وکلای آسا وکیل مشورت لازم را به عمل آورید.

گرفتن مهریه در طلاق توافقی

امیدوارم تا به اینجای کار از مطالعه این مقاله لذت برده باشید.

طلاق توافقی و مهریه در دوران عقد

اگر طلاق توافقی در دوران عقد (قبل از رابطه زناشویی) اتفاق بیفتد، مهریه خانم نصف خواهد بود؛ که به علت توافقی بودن می توانند توافق کنند که همان مبلغ نصف را ببخشد یا قسمتی از آن را و یا کلاً طور دیگری توافق کنند.

طلاق توافقی و مهریه بعد از ازدواج

بعد از ازدواج تمام مهریه متعلّق به خانم است که در صورت طلاق توافقی چنانچه توافق کنند، می تواند آن را ببخشد تا زوج را راضی به طلاق کند.

تذکر: حال باید بگویم که طلاق توافقی از نوع طلاق بائن (غیر قابل رجوع) می باشد. امّا اگر زوجه رجوع به عوض کند؛ یعنی اگر بعد از طلاق از بخشیدن مهریه خود پشیمان شود و مهریه اش را مطالبه کند، حق رجوع نیز برای مرد فراهم می شود و دیگر طلاق حکم بائن را نخواهد داشت.

شرایط گرفتن مهریه بعد از طلاق توافقی

اگر توافق زوجین بر این باشد که خانم مهریه اش را دریافت کند و طلاق توافقی نیز صورت بگیرد، طبق توافق و قرارها باید مهریه به خانم داده شود.

امّا بپردازم به موقعیت بخشیدن تمام یا قسمتی از مهریه و انجام طلاق توافقی که روشی معمول تر و متداول تری در طلاق توافقی است.

در این حالت خانم تمام یا قسمتی از مهریه اش را بخشیده و طلاق توافقی هم صورت گرفته. امّا بعد از مدتی خانم تقاضای مهریه می کند؛ در این حالت، برخلاف ذات طلاق توافقی که طلاقی غیرقابل رجوع است، برای مرد حق رجوع ایجاد می شود.

دانستیم که طلاق توافقی خود طلاقی بائن (غیرقابل رجوع) است؛ حالا اگر در طلاق توافقی مرد به دلیل آن که طلاق از جهاتی دیگر نیز بائن است (مانند طلاق زن یائسه) حق رجوع به زن را نداشته باشد، زن نیز حق درخواست دوباره مهریه را نخواهد داشت.

نکته مهم: اگر در طلاق توافقی شرط شود که بدون رجوع زن به مهریه یا مالی که درازای طلاق توافقی بخشیده است شوهر حق رجوع داشته باشد، این شرط به دلیل مخالفت با مقتضای (ذات) طلاق توافقی باطل و مبطل است.

نفقه در طلاق توافقی

نفقه نیز همانند مهریه از حقوق مالی خانم می باشد که در ماده 1107 قانون مدنی گفته و عبارت است از همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه های درمانی و بهداشتی و خادم در صورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض.

نفقه برخلاف مهریه (که خانم به محض عقد مالک آن می‌شد و مقدار مشخصی داشت)، در طول زندگی در صورت تمکین صاحب آن می شود که مقدارش به‌طور دقیق مشخص نیست.

برای طلاق توافقی، تعیین و تکلیف نفقه باید میان زوجین مشخص و حل و فصل شود و در توافقنامه طلاق توافقی نیز ذکر گردد.

اگر خلاف این باشد، یعنی زوجین در مورد نفقه به توافق نرسند در این صورت گواهی عدم امکان سازش توسط دادگاه صادر نمی شود که با صادر نشدن این گواهی طلاق توافقی هم اتفاق نمی افتد.

اجرت المثل سال 99 در طلاق توافقی

اجرت المثل نیز از حقوق مالی خانم می باشد. امّا به اندازه مهریه و نفقه از درجه بالایی برخوردار نیست و اجرت المثل ایّام زوجیت در تبصره ماده 336 قانون مدنی این‌گونه تعریف شده است:

«چنانچه زوجه کارهایی را که شرعاً به عهده وی نبوده و عرفا برای آن کار اجرت المثل باشد؛ به دستور زوج و با عدم قصد تبرع انجام داده باشد و برای دادگاه نیز ثابت شود، دادگاه اجرت المثل کارهای انجام گرفته را محاسبه و به پرداخت آن حکم می نماید.»

برای اینکه خانم مستحق اجرت المثل شود باید تمام شرایط تبصره ماده 336 را داشته باشد.

همچنین در صورت ادعای خانم مبنی بر اجرت المثل، اثبات قانونی این ادعا نیز به عهده خود او می باشد.

حضانت فرزند (فرزندان) در طلاق توافقی

خب فکر می کنم بهترین موقع است که به یکی دیگر از سؤالات پرتکرار کاربران عزیز آسا وکیل که در مشاوره های حضوری و تلفنی هم از بنده می پرسند پاسخ دهم.

در طلاق توافقی حضانت فرزند با کیست؟

حق و تکلیف پدر و مادر

مطابق قانون، نگهداری اطفال هم حق و هم تکلیف پدر و مادر است. حضانت بیشتر به معنای نظارت بر حفظ جسم و جان کودک است. فلذا در ماده 1173 قانون مدنی شامل تربیت و تعلیم و پرورش روحی و معنوی کودک نیز می شود.

برای مطالعه نسخه کامل این مقاله به سایت آسا وکیل مراجعه و یا روی لینک زیر کلیک کنید

بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران شما را با 0 تا 100 طلاق توافقی آشنا می کند
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.386 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت