تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

workwood Offline
#1 ارسال شده : 1397/06/15 01:07:05 ب.ظ
workwood

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
ارسالها: 1

پارتیشن اداری ام دی اف همانطور که از نامش پیداست دارای قاب ام دی اف می باشد. از تمامی انواع پارتیشن ارزان تر است. در رنگ ها و روکش های مختلفی می توانند ایجاد شوند. ساخت این پارتیشن ها کار دشواری نیست و از نظر وزنی بسیار سبک می باشند.

ام دی اف چیست؟
ام‌دی‌اف (به انگلیسی: MDF) مخفف واژهٔ «تخته فیبر با چگالی (دانسیتهٔ) متوسط» (به انگلیسی: Medium-density fibreboard) است که جزو فراورده‌های چوبی محسوب می‌شود. ام‌دی‌اف نوعی تخته فیبر است که به روش خشک تولید می‌گردد. چگالی (دانسیتهٔ) آن بین ۶۵۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب است.
ازجمله خصوصیاتی که باعث ایجاد کاربردهای متنوع ام‌دی‌اف شده، عبارتند از:
• خصوصیات فیزیکی و مکانیکی بالا
• دامنهٔ وسیع دانسیته (چگالی = وزن مخصوص)، ضخامت و ابعاد ام‌دی‌اف قابل تولید
• قابلیت ابزارخوری، ماشین‌کاری و سنباده‌ زنی
• سطوح صاف و متراکم
• قابلیت شکل‌پذیری و لبه‌های صاف
• عدم وجود معایب چوب
• پروفیل دانسیتهٔ یکنواخت و همگن
• قابلیت انجام روسازی‌های مختلف همچون انواع روکشی‌های چوبی و غیرچوبی، رنگ‌آمیزی و غیره
• پایداری ابعاد و مقاومت در برابر فشرده شدن
• زیبایی ظاهری، طبیعت ملایم و ظریف و حالات شبیه به چوب
• قیمت مناسب
پارتیشن تک جداره تمام ام دی اف با ضخامت پارتیشن ها با قطر 10 سانتی متر که علاوه بر زیبایی پارتیشن تک جداره به استحکام و ایستایی پارتیشن تک جداره در حالت ارتفاع کوتاه و یا ارتفاع نیمه بلند که پارتیشن از بالا و سقف به اصطلاح دستک اضافی جهت حفظ تعادل و ایستا بودن نداشته باشد,لذا با توجه به ابعاد و اندازه های تعیین شده در تولید پارتیشن های تک جداره تمام ام دی اف، این نوع پارتیشن میتواند بدون اتصال به سقف,ایستایی خوبی داشته باشد و نکته بسیار مهم و حائز اهمیتی که در ساختار پارتیشن تک جداره تمام ام دی اف مورد استفاده قرار گرفته , این است که علاوه بر حفظ زیبایی و هارمونی در فضای نصب شده بتواند پارتیشنی مستحکم و قابل اطمینان برای مصرف کنندگان باشد و همچنین به علاوه داشتن این خصوصیات پارتیشن های تک جداره تمام ام دی اف قابلیت باز و بست جهت انتقال پارتیشن از مکانی به مکان دیگر را نیز دارند.

پارتیشن های تک جداره با جداره های ام دی اف 16 میلیمتری با روکش ملامینه به همراه شیشه های فلوت 4 میلیمتری که شیشه ها قابلیت سندبلاست به صورت مات و یا راه مات را دارند و همچنین امکان درج لوگو روی شیشه به صورت مات یا شفاف نیز فراهم میباشد

پارتیشن دوجداره با شیشه سندبلاست مات
پارتیشن(partition) دوجداره با شیشه سندبلاست مات به پارتیشنی گفته میشود که شیشه های استفاده شده در پارتیشن به صورت سندبلاست(سندپلاست) مات شده باشد،روش مات کردن شیشه از طریق سندبلاست بهترین بازدهی را بر روی شیشه های پارتیشن خواهد داشت،بدین صورت که اگر پارتیشن دوجداره به عنوان دیوار جداکننده فضای بین دو اتاق مورد استفاده قرار گرفته باشد و نور طبیعی از پنجره ای که در داخل یکی از اتاقها قرار دارد تامین شده باشد و اتاق دوم فاقد پنجره باشد با استفاده از شیشه سندبلاست مات در پارتیشن نور از شیشه عبور کرده و به اتاق بعدی نیز خواهد رسید،با توجه به چنین قابلیتی در این پارتیشن برای جداسازی فضای بین دو مکان با دو کاربری مجزا که نبایست به یکدیگر دید داشته باشند و بتوانند از نور دو فضا استفاده کنند پارتیشن دوجداره با شیشه سندبلاست مات بهترین گزینه میباشد.

پارتیشن تک جداره با شیشه راه مات
پارتیشن(partition) تک جداره با شیشه سندبلاست راه مات یا سند بلاست راه راه به پارتیشنی گفته میشود که شیشه های استفاده شده در پارتیشن به صورت سندبلاست(سندپلاست) راه مات شده باشد،شیشه راه مات در پارتیشن به این صورت است که روی سطح شیشه پارتیشن سندبلاست را به صورت خطهای موازی با هم اجرا میکنند,به طور مثال اگر روی شیشه یک خط با ضخامت 2 سانتی متر سندبلاست شده باشد فاصله خط بعدی سندبلاست نیز 2 سانت میباشد که سند بلاست نشده است و از یک طرف آن طرف دیگر شیشه قابل رویت است,معمولاً از پارتیشن با شیشه سند بلاست راه مات برای فضاهایی استفاده میشود که صرفاً محدود کردن دید از داخل اتاق به بیرون یا بالعکس ملاک نباشد و به راحتی و با گذر از کنار دیوار پارتیشن نتوان آن سوی پارتیشن را با دقت دید و دید واضح را نیز تا حدودی محدودتر کند,این پارتیشن در محیط اداری به نوعی باعث جلوگیری از خستگی برای کارمندان میشود, ام دی اف استفاده شده در پارتیشن تک جداره 16 میلیمتر استاندارد میباشد و شیشه ها به صورت فلوت و بدون خط و خش و موج بکار گرفته میشوند,قیمت پارتیشن تک جداره نسبت به قیمت پارتیشن دو جداره به دلیل استفاده جنس کمتر به مراتب پایینتر میباشد به همین خاطر در برخی از پروژه ها که بیشتر ملاک جداسازی فضاها مد نظر میباشد بهتر است از گزینه پارتیشن تک جداره استفاده گردد.

پارتیشن دو جداره تمام MDF
پارتیشن دو جداره با MDF های 16 میلیمتری ساخته می شود که تمام لبه های MDF با نوار PVC عایق شده است.ضخامت پارتیشن دو جداره13 سانتی متر می باشد که به صورت کوتاه ، نیمه بلند ، بلند و همچنین تا ارتفاع سقف اجرا می گردد

در پارتیشن دو جداره از جداره های شیشه نیز به صورت دو جداره استفاده می گردد که ارتفاع استفاده از شیشه ها متناسب با نور موجود در محل تعیین میگردد.ارتفاع پارتیشن ها به عواملی مانند جریان گردشی هوا و عایق شدن از لحاظ صدا بستگی دارد.که مطابق خواسته مشتریان قابل تغییر می باشد.

پارتیشن های دو جداره دارای این قابلیت می باشند که می توان از پرده کرکره در بین جدار های شیشه نیز استفاده کرد . پرده کرکره ها را می توان در طرح و رنگ های مختلف و با اندازه 16 میلیمتری اجرا نمود. شیشه های نصب شده در دو طرف پرده کرکره باعث جلوگیری از نفوذ گرد و غبار بر روی پرده کرکره ها می شوند . استفاده از پرده کرکره با مکانیزم سایه روشن (ولومی) ، امکان عبور نور در مواقع دلخواه را فراهم می نماید.

سیستم تنظیم ولومی در پرده کرکره ها جلوه زیبایی به پارتیشن ها می دهند .

پارتیشن دو جداره تمام ام دی اف دو قسمتی
پارتیشن های دو جداره تمام ام دی اف دو قسمتی به پارتیشن هایی گفته می شود که دارای استراکچر آلومینیومی می باشد و پر کننده آن صرفا از انواع ام دی اف ( ملامینه، هایگلاس، لمی گلاس و... ) تشکیل شده که به وسیله یک تراورس به دوقسمت به سفارش کارفرما یا پیشنهاد آتلیه تولید و اجرا می شود و از ارتفاع 220 تا 300 سانتی متر قابل اجرا می باشد .

پارتیشن های دو جداره آرفونی با استراکچر آلومینیوم و قابلیت عبور کابل و همچنین استفاده از انواع پرکننده ها مانند شیشه، ام دی اف، آلومینیوم، پنل های دکوراتیو و کلیه صفحات و پر کننده هایی که داری ضخامت 6mm می باشد در این پارتیشن ها قابل استفاده می باشند.

ضمنا پارتیشن هایی که در آنها از شیشه به عنوان پرکننده استفاده می گردد قابلیت نصب کرکره ولوم دار را دارا می باشند .

نقاط قوت پارتیشن های ام دی اف
• ظاهر زیبا و هماهنگ با سایر بخش های مبلمان اداری
• قیمت مناسب به نسبت پارتیشن آلومینیومی و سایر متریال ها
• سهولت در نصب
• امکان تغییر ساختار پارتیشن ها پس از تولید و حتی پس از نصب
• زمان تولید کوتاه تر به نسبت پارتیشن آلومینیومی و سایر متریال ها
• وزن کمتر پارتیشن ام دی اف به نسبت سایر متریال ها
• امکان انتخاب رنگ و طرح های مختلف و ایجاد هارمونی با محیط
• امکان ایجاد تنوع بیشتر در طرح ظاهری پارتیشن ها

نقاط ضعف پارتیشن های ام دی اف
• عدم امکان استفاده پس از ۲ تا ۳ بار جابجایی و نصب مجدد
• عدم امکان جابجایی در صورت مونتاژ پارتیشن ها در محل پروژه (اغلب در روشهای تولید غیر اصولی به چشم می خورد)
• عدم امکان تغییر شکل و ساختار ظاهری در صورت عدم استفاده از اتصالات مرغوب
• عدم امکان استفاده در محیط های مینی مال و طراحی های خلوت
• تغییر ساختار ظاهری پارتیشن ها با گذشت زمان (اغلب در روشهای تولید غیر اصولی به چشم می خورد)

ویرایش بوسیله کاربر 1397/06/15 01:12:39 ب.ظ  | دلیل ویرایش: مشخص نشده است

تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.118 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت