تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

maya2015 Offline
#1 ارسال شده : 1396/10/03 08:22:24 ب.ظ
maya2015

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 133



۱-۱) هنگام نصب دیواره های غرفه یا تخلیه آن،‌ توسط غرفه سازان باید كف زمین، زیر دیوارها، پوشش مناسب قرار گیردتا به كف سالن آسیبی نرسد.
۲-۱) استفاده از میخ،چسب، پونز یا مواد مشابه یا مته بدون مجوز ممنوع است. هرگونه خسارتی (حتی با داشتن مجوز) به عهده غرفه سازان است.



۳-۱) استفاده از مفروش های نامرغوب حاوی مواد شیمیایی و اسفنج های مصنوعی دو رویه و موادی كه پاك كردن شان مشكل است، ممنوع است.
۴-۱) تحویل مكان غرفه ساخته شده در وضعیت قبلی به مدیریت سالن،ترمیم خسارتهای ناشی از عدم رعایت قوانین به عهده غرفه داران است.
۵-۱) استفاده از كف های كاذب استاندارد جهت جلوگیری از آسیب به كف سالن در طراحی غرفه یشنهاد می گردد.
۶-۱) چسباندن عكس برگردان یا اقلام تبلیغاتی مشابه،به هر قسمت از ساختمان یا سالن نمایشگاهی، ممنوع است، هزینه كندن و ترمیم خسارت های ناشی ازآن را باید غرفه داران بپردازند.
۷-۱) برای علامت زدن و تعیین محل غرفه بر روی كف سالن استفاده از گچ های پاك شدنی ونوارهای تایید شده مجاز است غرفه داران اجازه ندارند برای علامت زدن از وسایل دیگری استفاده كنند و در صورت استفاده، هزینه پاك كردن این علامت ها به عهده غرفه داران است.
۸-۱) غرفه سازان داشته باشند كه جهت نصب پایه ها و سازه های غرفه خود از سوراخ كردن زمین غرفه و دیوار اطراف آن و همچنین فضای بازنمایشگاه اجتناب ورزند. ایراد خسارت به زمین و دیوار محوطه نمایشگاه مشمول پرداخت جریمه خواهدبود.
۹-۱) شركت های غرفه ساز و رنگ غرفه نمایشگاه توجه داشته باشند هرگونه نیاز فنی در داخل سالن (نظیر استفاده از انشعاب برق، دسترسی به تابلوبرق،دسترسی به انشعاب آب و….) را قبل از هرگونه اقدام بدون هماهنگی با مدیر سالن خودداری نمایند.
۱۰-۱) در صورت عدم اتمام به موقع عملیات غرفه سازی از سوی شركت هایی كه اقدام به ساخت غرفه خود می نمایند و با توجه به اینكه این تاخیر موجب بروز مشكلات متعدد در امر برپایی نمایشگاه شده و چهره نمایشگاه را مخدوش می نماید، برگزار كننده می توانددر این خصوص نسبت به عملكرد شركت كننده ادعای خسارت نماید.
۱۱-۱) هیچیك از وسایل غرفه سازی و یا مصالح و لوازم اضافی نباید در پشت غرفه های مجاور دیوار قرار گیرد.
۱۲-۱) لازم است آماده سازی غرفه و چیدمان كالاها و تخلیه اقلام اضافی غرفه ها حداقل ۱۲ساعت قبل از افتتاح نمایشگاه به پایان برسددر غیر این صورت چنانچه اداره حراست نمایشگاه اقدام به بستن سالن ها نماید هیچگونه مسئولیتی متوجه برگزار كننده نبوده و متاخرین میباید به محض اعلان مسئولین حراست ، باقیمانده وسایل غرفه سازی خود را از سالن تخلیه و سریعا نسبت به نظافت غرفه خود و اطراف آن و خروج از سالن اقدام نمایند.

۲) قوانین غرفه سازی (مقررات نمایش محصولات در نمایشگاه ها)

۱-۲) كلیه ماشین آلات نمایشی باید مجهز به ابزار بی خطر و علامت های روشن بودن باشند و فقط موقع قطع بودن از برق می توان آن ها را برداشت.
۲-۲) ماشین هایی كه در حال كار هستند،باید در مكانی امن ،دور از دسترس بازدیدكنندگان، قرار داده شوند،به همین منظور استفاده از وسایل ایمنی توصیه می شود.
۳-۲) دستگاهها یا ماشین آلات نمایشی می بایست فقط در غرفه ها در معرض نمایش گذارده و توسط افراد كاردان به كار انداخته شوند. كلیه ماشین های موتوری یا برقی باید بر اساس ضوابط ایمنی ضداشتغال و آتش سوزی تعیین شده توسط مجریان و برگزار كنندگان مجهز گردند.

۳)قوانین غرفه سازی (مقررات عمومی نمایشگاه ها)

خلاصه ای از قوانین ساخت و ساز غرفه ها در سایت های نمایشگاهی
۱-۳) موارد مورد استفاده برای ساخت و نصب غرفه های نمایشگاهی ویا هر نوع سازه مورد استفاده دیگر باید متشكل از مواد غیرقابل اشتغال و یا كمتر قابل اشتغال باشند.
۲-۳) انجام هر نوع فعالیتی كه مانع از فعالیت سیستم حفاظت از آتش سوزی و سیستم نظارت مركزی نظیر زنگ خطر وسیستم گریزاز آتش سوزی، شیرهای آتش نشانی و سایر وسایل اطفاء حریق باشند، اكیدا ممنوع می باشد.
۳-۳) تدابیر لازم برای حركت آزاددر راهروهای میانی غرفه ها و امكان دستیابی به وسایل اعلام و اطفاء حریق آتش نشانی و راههای فرار از آتش سوزی و خروج اضطراری در جهت حفظ ایمنی محل سالن ها اندیشیده و برنامه ریزی شده باشد.
۴-۳) راهرویی حداقل به میزان ۱۲۰ سانتی متر بین سازه های موقت و محل شیرهای آتش نشانی و درهای ورودی در محل قرار دادن وسایل اضافی و زنگ خطر آتش سوزی باید در نظر گرفته شود.
۵-۳) راهروی مخصوص دسترسی تعمیرات و تاسیسات سالنها با پهنایی به میزان یك متر بین سازه های موقت و تجهیزات منصوبه روی دیوارهای سالن پیش بینی شود.
۶-۳) هیچ وسیله ای نباید در جلوی تجهیزات كشف و اعلام حریق و اطفاء یا وسایل و یا تجهیزاتی كه به منظور توزیع برق روشنایی در سقف سالن نصب شده اند قرار گیرد.
۷-۳) غرفه سازان موظفندكه بر اساس نقشه ای كه در مورد تایید مدیریت قرار گرفته است وظایف خود را انجام دهند و از ایجاد هر نوع تغییر در نقشه ها بدون كسب تاییدیه لازم جلوگیری می شود.
۸-۳) مدیریت می تواند هر نوع ساخت و سازی را كه مغایر با دستورات وآیین نامه ها باشد تخریب نماید. غرفه داران نیز موظف هستند مسئولیت پرداخت كلیه هزینه ها و خطرات احتمالی را كه در این زمینه ممكن است بروز نماید،‌ بپذیرند.
۹-۳) كلیه كارگرانی كه برای انجام وظایف وارد نمایشگاه می شوند نظیر برق كاران، جوشكاران، رانندگان لیفتراك وسایر كارگران حرفه ای باید دارای گواهینامه كار مخصوص مراكز وزارت كار و یا فنی حرفه ای باشند و رعایت كلیه قوانین مرتبط الزامی است.
۱۰-۳) در هنگام غرفه سازی تمهیدات لازم جهت عدم آسیب به تجهیزات ،‌دستگاهها،‌پانلها،و سایر لوازم منصوبه بر روی دیوارهای سالن بعمل آید.
۱۱-۳) از مهاركردن سازه های موقت غرفه ها به لوله های فولادی برق،اعلام حریق،آب و گاز و سایر منصوبات بر روی دیوار و سقف سالنها جدا”خودداری گردد. ۳-۱۲) از گذاشتن هرگونه شی و لوازم ،خصوصا ظروف و بطریهای حاوی مایعات بر روی مركز كنترل اعلام حریق، تابلوهای برق سالنها جدا”خودداری گردد.
۱۳-۳) از استعمال دخانیات و ایجاد شعله پرهیز گردد.
۱۴-۳) به منظور رعایت مقررات، غرفه داران موظف هستندكه نظارت كامل در امر ساخت و ساز در محل مركز نمایشگاهی را داشته باشند و تلاش نمایند تا كلیه قوانین مربوطه از سوی خودو سایرین رعایت شود.
۱۵-۳) برای سیستم روشنایی از لامپ های كمپكت (كم مصرف) استفاده گردد.
۱۶-۳) وسایل الكتریكی مورد استفاده در فضای باز و بیرون غرفه ها باید ضد رطوبت باشند وتمهیدات لازم حفاظتی در زمینه عایق سازی رطوبتی و عایق مناسب تغییرات جوی در ساخت و نصب آنها رعایت شود.
۱۷-۳) از هرگونه رنگ آمیزی ستون و تابلو برق نصب شده بر روی آن خودداری فرمایید.
۱۸-۳) غرفه دارها اجازه ندارند بخش زیادی از غرفه خود را نقاشی كنند. تنها در حد ترمیم و قبل از برپایی نمایشگاه و دوره آماده سازی غرفه ها اجازه رنگ كردن دارند. برای این كار نیز باید موارد امنیتی زیررا انجام دهند:
الف- نقاشی باید در مكانی صورت گیرد كه در آن هواكش مناسبی نصب شده باشد.
ب- استفاده از رنگ های غیر سمی الزامی می باشد.
ج- كف زمین را باید با كاغذ خشك یا ورقه های پلاستیكی با پوشش مناسب پوشاند.
د- نقاشی در مجاورت دیوارهای سالنهاممنوع است.
ه- شستن وسایل نقاشی داخل سالنها ممنوع است.
۱۹-۳) مسئولیت خسارت ناشی از نقاشی غرفه ها و هزینه بازسازی قسمت های آسیب دیده به عهده غرفه داران است.


تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.114 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت