پیشنهاد شماره یک : اگر میخواهید روی کاری سرمایه گذاری کنید و یک کار آفرین موفق باشید با تیمی کار کنید که یک شناخت نسبی از آن ها داشته باشید ، کسانی که از کار کردن با آن ها احساس خوبی داشته باشید و مدام لازم نباشد به خاطر دعوا و کشمکش در کار به حاشیه بروید .
پیشنهاد شماره دو : معمولا " کار آفرینان و سرمایه پذیران یک اشتباه بزرگ مرتکب میشوند و آن این است که برای جذب سرمایه گذار سراغ ایده های تکراری میروند ، ایده های تکراری و کلیشه ای که قبلا " امتحان خود را پس داده برای سرمایه گذاران جذابیتی ندارد، آن ها به دنبال راه کارها و ایده هایی هستند که بتوانند تحولی در صنعت یا بازار ایجاد کنند .بنابراین پیشنهاد ما این است با ایده های تکراری و قدیمی و از مد افتاده و کلیشه ای سراغ سرمایه گذاران نروید .
پیشنهاد شماره سه : یکی دیگر از مواردی که باید به آن بسیار دقت شود این است که سراغ سرمایه گذارانی بروید که از حوزه تخصصی فعالیت شما سر دربیاورند و یا حداقل با آن یک آشنایی نسبی داشته باشند بعید است سرمایه گذاری که در عرصه تولید موارد خوراکی فعال است در حوزه ساخت بازی های کامپیوتری سرمایه گذاری کند . بنابراین پیشنهاد میکنیم در انتخاب سرمایه گذار دقت کنید سرمایه گذاری مناسب است که در حیطه تخصص شما سابقه سرمایه گذاری داشته باشد .
پیشنهاد شماره چهار : پلان های کسب و کاری تان را حتما " قبل از قرار دادن سرمایه در آن امتحان کنید و بازخورد آن را ارزیابی کنید ، این که اصلا " به ایده شما در بازار نیازی هست یا خیر ؟ چه کسانی به محصول شما احتیاج دارند روی همان ها تمرکز کنید و همان جا تبلیغ کنید . همه پلان های کاری تان را مورد آزمون و خطا قرار دهید تا ببینید که آیا اصلا " جواب میدهد یا خیر ؟
پیشنهاد شماره پنج : کارآیی پلان سرمایه گذاری خود را با اعداد و ارقام به سرمایه گذار نشان دهید ، خوبی اعداد و ارقام این است که سرمایه گذار با داده های آماری متوجه میشود پلان شما برای سرمایه گذاری چه قدر پتاسیل سود آوری دارد .
پیشنهاد شماره شش : وقتی کسب و کار خودتان را راه انداختید و مشتری جذب کردید قدر آن ها را بدانید و حفظ شان کنید ، مشتریان اولیه یا همان مشتریان فعلی بسیار اهمیت دارند ، زیرا آن ها خود میتوانند برای شما بازاریابی کنند و محصول شما به دوستان و آشنایان شان معرفی کنند ، بنابراین برای جذب مشتریان جدید تمرکز خود را از روی مشتریان فعلی برندارید.
پیشنهاد شماره هفت : حتی اگر از مشاوران مالی در کنار کار خود بهره می گیرید از مطالعه و افزایش اطلاعات غافل نشوید ، اگر در رابطه با مسائل و مواردی که میخواهید با مشاور در میان بگذارید کمی اطلاعات داشته باشید و تحقیق کرده باشید میتوانید میزان صحت و سقم راستی و درستی گفته های آن ها را محک بزنید و با جمع بندی اطلاعات خود و آن ها بهترین تصمیم را بگیرید .
پیشنهاد شماره هشت : به عنوان یک کار آفرین و سرمایه گذار در یک کسب و کار باید سخت کار کنید بی وقفه ، کار کردن کسی که صاحب یک بیزینس است با کسی که کارمند است متفاوت است شما باید مسئله ساعات کاری و میزان حضورتان را در کار و پروژه ها با خانواده خود در میان بگذارید تا حداقل دیگر با مشکلات خانوادگی دست و پنجه نرم نکنید.
پیشنهاد شماره نه : در مسیر کار آفرینی از مشورت کردن و نظرخواهی کردن نترسید و خجالت نکشید ، با نظر گرفتن و مشورت کردن و مطرح کردن ایده های خود با دیگران به جاهای بهتری میرسید ، مطمئنا " اگر شیفته ایده خود باشید به مشکل برمیخورید چون فقط در صورت نظر سنجی و صحبت کردن با کارشناسان و صاحب نظران و متخصصان است که میتوانید اشکالات ایده خود را پیدا کرده و حتی اگر لازم باشد قبل از هر گونه ضرری که متوجه سرمایه تان باشد آن ایده را تغییر دهید .
سرمایه گذاری مگاشید