تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
دكوراسیون و تزئینات داخلی
»
راهنمای خرید ویدئو پروژکتور برای اتاق کار و جلسات
رتبه: Newbie
گروه ها: Registered
ارسالها: 1 مکان: tehran
|
این مقاله به شما کمک می کند تا بهترین ویدئو پروژکتور را برای مقاصد تجارتی مانند اتاق کار یا اتاق جلسات انتخاب کنید.بیش از صدها مدل ویدئو پروژکتور وجود دارند که شاید انتخاب یکی از آنها در نگاه اول چندان ساده نباشد ولی با اندکی دانش می توانید به راحتی دستگاه مورد نظرتان را انتخاب کنید.
برای انتخاب ویدئو پروژکتوری برای اتاق کار یا جلسات 3 فاکتور اصلی وجود دارد که تک تک آنها را بررسی می کنیم.
1. چه مقدار رزولوشن احتیاج است؟
2. تصویر مورد نمایش چقدر باید روشن باشد یا بعبارتی روشنائی تولیدی ویدئو پروژکتور چقدر باشد؟
3. نسبت بزرگنمائی یا Throw Ratio پروژکتور چه مقدار باشد؟
حال این ۳ مورد را بیشتر بررسی می کنیم.
Native Resolution یا رزولوشن اصلی ویدئو پروژکتور رزولوشن اصلی ویدئو پروژکتور مقداری است که بخش تولید تصویر در دستگاه می تواند تولید کند. حال این بخش می تواند DLP یا LCD یا هر تکنولوژی دیگری باشد. به این رزولوشن Native گفته می شود. رزولوشن ویدئو پروژکتورها توسط 2 عدد بیان می شوند. مثلا گفته می شود 1920X1200 عدد بزرگتر بیان کننده طول تصویر است. طول تصویر منظور مقداری است که از چپ به راست تصویر اندازه گیری می شود. 1920 در واقع بیان کننده این است که در طول تصویر 1920 پیکسل وجود دارد. پیکسل واحدهای تشکیل دهنده تصویر می باشند. عدد دیگر که اصولا کوچکتر است ارتفاع یا عرض تصویر را تشکیل می دهد. هرچه رزولوشن تصویر بالاتر باشد تصویر با کیفیت تر دیده می شود و جزئیات بیشتری نمایان می شود. به عبارت دیگر عدد بزرگتر تعداد پیکسل ها را در راستای افقی مشخص می کند و عدد کوچکتر تعداد پیکسل ها را در راستای عمودی تعیین می نماید. رزولوشن های رایج وعمولا نامی دارند. مثلا رزولوشن WUXGA همان مقدار 1920X1200 پیکسل است. ویدئو پروژکتورهای با رزولوشن بالا می توانند جزئیات بیشتری را آشکار کنند زیرا در تصویری با اندازه برابر هرچه رزولوشن بشتر باشد اندازه پیکسل ها کوچکتر می شود و این به معنی جزئیات بیشتر است. معمولا با افزایش رزولوشن تصویر قیمت نیز افزایش می یابد. نکته دیگر در مورد رزولوشن تصویر ضریب منظری یا Aspect Ratio تصویر است. نسبت طول به عرض تصویر ضریب منظری نامیده می شود. مثلا در رزولوشن 1024X768 پیکسل نسبت طول به عرض تصویر 4 به 3 است. این نسبت بیان می کند که تصویر چه مقدار مربعی یا مستطیلی است.
حال اجازه دهید نگاهی به رزولوشن های رایج دنیای ویدئو پروژکتورها بیاندازیم.
1. SVGA یا 800X600 این رزولوشن امروزه کمترین مقدار در بین ویدئو پروژکتورها به شمار می آید. ضریب منظری در این رزولوشن 4:3 است. ضریب منظری 4 به 3 این حسن را دارد که به مربع نزدیک است و عرض تصویر نسبت به طول آن بیشتر از دیگر ضرایب منظری است. این ویژگی مخصوصا هنگام نمایش فایل های متنی کاربرد دارد و باعث می شود بیننده مقداری بیشتری از مطلب را مشاهده کند. امروزه ویدئو پروژکتورهای زیادی با این رزولوشن تولید نمی شوند ولی همچنان در بازار وجود دارند. اگر می خواهید کمترین هزینه ممکن را انجام دهید به این رزولوشن فکر کنید در غیر اینصورت چندان توصیه نمی شود. همچنین این رزولوشن برای نمایش عکس و فیلم مناسب نیست ولی برای نمایش فایل های متنی مثل Word یا PDF قابل قبول است.
2. XGA یا 1024X768 این رزولوشن امروزه یکی از استاندارهای ویدئو پروژکتورهای تجاری بازار است. همانند رزولوشن SVGA دارای ضریب منظری 4:3 است و برای نمایش متن مناسب است. تفاوت قیمت این رزولوشن با SVGA معمولا بسیار کم است و این رزولوشن توصیه می شود. یکی دیگر از ویژگی های این رزولوشن قیمت کم ویدئو پروژکتورهای آن است. البته اگر قصد نمایش نقشه های دقیق یا فیلم و عکس با کیفیت دارید همچنان بهتر است به رزولوشن های بالاتر فکر کنید. البته این به این معنی نیست که با این رزولوشن نمی توان فیلم و عکس مشاهده کرد. حتی شاید برایتان جالب باشد بدانید که اگر فاصله تان از تصویر زیاد باشد تفاوت زیادی بین رزولوشن های مختلف دیده نمی شود. این رزولوشن همچنین در کلاس های درس نیز کارب irajector.com |
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
دكوراسیون و تزئینات داخلی
»
راهنمای خرید ویدئو پروژکتور برای اتاق کار و جلسات
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.097 ثانیه ایجاد شد.